Romana
English

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
TERMENI SI CONDITII

UTILIZARE
Prin utilizarea acestui site, Dvs. (“Utilizatorul”) certificati acordul Dvs. cu termenii si conditiile noastre. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul discretionar de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii in orice moment. Va rugam sa verificati periodic efectuarea oricaror astfel de schimbari. Continuarea utilizarii site-ului de catre Dvs. ulterior unor astfel de schimbari inseamna ca acceptati respectivele schimbari.

COPYRIGHT
Toate marcile comerciale si marcile inregistrate prezentate in acest site apartin proprietarilor respectivi. Drepturile de autor pentru restul continutului acestui site sunt rezervate in intregime Vibrotest S.R.L., conform notitei de copyright, cu exceptia articolelor teoretice si a studiilor de caz, al caror copyright revine in totalitate autorilor.

EXCLUDEREA GARANTIEI; LIMITAREA RASPUNDERII
Utilizatorul este in mod expres de acord ca utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. Vibrotest nu garanteza ca acest site va functiona fara intreruperi sau fara erori. Vibrotest nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea acestui site, nici acuratetea, gradul de utilitate sau calitatea continutului si informatiilor furnizate prin intermediul acestui site. Site-ul este furnizat utilizatorilor ca atare, fara nici un fel de garantii, explicite sau implicite, incluzând dar nelimitându-se la garantii de titlu, garantii de vandabilitate sau potrivire pentru un scop specific, altele decat cele care nu pot fi excluse, restrictionate sau modificate conform legislatiei romanesti aplicabile acestui acord. Limitarea raspunderii se aplica oricaror stricaciuni sau defecte cauzate de orice incetare a functionarii, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectiune, intarziere in operare sau transmitere, virus informatic, intreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuala. Vibrotest sau orice alta persoana fizica sau juridica implicata in crearea, producerea sau distributia acestui site nu va fi in nici un caz responsabila pentru orice stricaciuni, incluzand dar nelimitându-se la stricaciuni directe, indirecte, accidentale, speciale, pe cale de consecinta sau punitive ce ar putea rezulta din utilizarea sau inabilitatea de utilizare a acestui site. Utilizatorul admite prin aceasta ca dispozitiile acestei sectiuni se aplica intregului continut al acestui site.
Pe langa termenii descrisi mai sus, Vibrotest nu va putea fi trasa la raspundere, indiferent de cauza sau durata, pentru orice erori, inadverdente, omisiuni sau alte deficiente, ca si pentru inautenticitatea informatiei continute in acest site, sau pentru orice intarziere sau intrerupere in transmiterea acesteia catre utilizator, sau pentru orice pretentii sau pierderi ce ar putea decurge sau ar fi cauzate de astfel de situatii. Nici una dintre partile de mai sus nu va fi responsabila pentru orice pretentii sau pierderi de orice natura ale unor terte parti, incluzand dar nelimitandu-se la profituri pierdute si stricaciuni punitive sau pe cale de consecinta.

 
Vibrotest S.R.L. © 2010 • Termeni si conditii
 
 
Reprezentanta tehnica si comerciala a
FIXTURLASER
 
 
Va tinem la curent cu noutatile!
 
Cautare
 
Parteneri
SPM Instrument are peste 40 de ani de experienta in domeniul productiei de echipamente de masura si control pentru diagnosticarea utilajelor dinamice.

Fondata in anul 1997, are ca obiect de activitate comertul cu o gama diversificata de rulmenti, scule de montare-demontare rulmenti, accesorii, lubrefianti, curele si simeringuri.

Fondata in anul 1984, este unul dintre liderii mondiali in producerea de instrumente de verificare si efectuare de alinieri de axe si masuratori geometrice, utilizand tehnologie laser.