Romana
English

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NOUTATI
 

Varna 2013!

Editia a VI-a a seminarului Primagra-Vibrotest este programata pentru perioada 24-28.iunie.2013, in Varna, Bulgaria.

Participarea este gratuita!
Pentru planificarea participarii sau pentru a primi o invitatie, va rugam sa ne contactati.
Va asteptam cu placere!

 

Varna 2012!

Editia a V-a a seminarului Primagra-Vibrotest s-a desfasurat in perioada 18-22.iunie.12, in Varna, Bulgaria.

Temele abordate s-au referit la managementul si organizarea activitatilor de mentenanta preventiv-predictiva, cu accente pe aspectul economico-financiar al activitatii.

In continuare, avem certitudinea ca aceasta traditie de a pastra o stransa legatura cu toti colaboratorii nostri va continua. Astfel, am fi onorati daca la editiile viitoare va veti numara printre participanti si va adresam invitatia, pe care o adresam tuturor specialistilor din domeniul mentenantei preventiv-predictive a utilajelor dinamice, de a va alatura acestor manifestari.

 

Jubileu VIBROTEST
21 de ani pe piata romaneasca

Avem placerea sa va anuntam cu mandrie, dar si cu modestie, cu bucurie, dar si cumpatare, ca pe data de 30 octombrie 2011 VIBROTEST implineste 21 ani de activitate.

 
In urma repozitionarii politicii de vanzari a FIXTURLASER, la nivel mondial, PRIMAGRA si VIBROTEST preiau reprezentarea acestei mari companii pe piata din Romania.
Astfel, venim in intampinarea dvs. atat cu un pachet complet de solutii de aliniere arbori si masuratori geometrice, cat si cu suportul tehnic necesar de instruire si asistenta in garantie si post-garantie.
In curand, in capitolul Instrumente portabile, va vom pune la dispozitie descrieri complete a gamei de echipamente produse de FIXTURLASER.
 
Inchiriere echipamente de masura si control: o oferta unica pe piata serviciilor din Romania, acum puteti inchiria instrumentele necesare pentru alinieri de axe si masuratori geometrice, echilibrari dinamice si statice pe pozitie a rotorilor, dar si pentru masuratori de vibratii si conditii de lucru a lagarelor cu rulmenti.
O gama completa de instrumente si oferta de pret le puteti regasi aici.
 
Vibrotest S.R.L. © 2010 • Termeni si conditii
 
 
Reprezentanta tehnica si comerciala a
FIXTURLASER
 
 
Va tinem la curent cu noutatile!
 
Cautare
 
Parteneri
SPM Instrument are peste 40 de ani de experienta in domeniul productiei de echipamente de masura si control pentru diagnosticarea utilajelor dinamice.

Fondata in anul 1997, are ca obiect de activitate comertul cu o gama diversificata de rulmenti, scule de montare-demontare rulmenti, accesorii, lubrefianti, curele si simeringuri.

Fondata in anul 1984, este unul dintre liderii mondiali in producerea de instrumente de verificare si efectuare de alinieri de axe si masuratori geometrice, utilizand tehnologie laser.