Romana
English

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
PORTOFOLIU

In cadrul echipei VIBROTEST avem convingerea ca o experienta reusita a clientului nostru reprezinta cartea noastra de vizita cea mai elocventa. Ne mandrim cu un protofoliu bogat de clienti si colaboratori din diferite domenii de activitate si industrii, o selectie a colaborarilor noastre fiind prezentata in cele ce urmeaza.
Multumim tuturor pentru increderea acordata noua si tehnicilor de investigatie tehnica pe care le implementam!
 
Carpatcement Holding este unul dintre cei mai importanti producatori de ciment din Romania. Compania a fost infiintata in 2004 de grupul german HeidelbergCement, prin fuziunea companiei de management Carpatcement Romania SRL si a fabricilor de ciment pe care le detinea. Colaborare: echipamente portabile si sisteme de monitorizare permanenta, asistenta tehnica si training pentru toate intreprinderile din Romania: Bicaz, Deva si Fieni.
ArcelorMittal este liderul mondial in domeniul productie de otel, cu intreprinderi in peste 60 de tari, pentru toate domeniile de aplicabilitate cum ar fi industriile automobilelor, constructiilor etc. Colaborare: echipamente portabile si sisteme de monitorizare permanenta, asistenta tehnica si training pentru toate intreprinderile din Romania: Galati, Roman si Hunedoara.
Mechel este o companie care activeaza in domeniul de minerit si metalurgie si uneste producatori de carbune, minereu de fier, nichel, otel, produse laminate si produse din sarma. Colaborare: echipamente portabile, asistenta tehnica si training.
Complexul Energetic Rovinari are ca misiune producerea de energie electrica si termica prin utilizarea ca si combustibil primar a carbunelui, dezvoltarea termoenergeticii romanesti, precum si desfasurarea intregii game de procese tehnice si tehnologice in conditii de maxima siguranta, eficienta economica, grija fata de oameni si mediul inconjurator. Colaborare: echipamente portabile si training.
Termoserv desfasoara activitati de constructii si reparatii pentru industria energetica. Colaborare: echipamente portabile, asistenta tehnica si training pentru toate intreprinderile din Rovinari si Turceni.
C.E.T. Iasi are ca principal obiect de activitate productia de energie electrica,productia de energie termica, distributia si furnizarea energiei termice la consumatorii urbani si industriali din municipiul Iasi. Colaborare: echipamente portabile si training.
Incepand cu anul 2000 si pentru o perioada de 25 de ani, ApaNova Bucuresti este concesionarul serviciilor publice de apa si canalizare din Municipiul Bucuresti. Colaborare: echipamente portabile, sistem de monitorizare permanenta si training.
Apavital Iaşi are ca obiect de activitate alimentarea cu apă potabilă şi industrială în municipiul Iaşi, oraşele judetului Iasi si 41 de comune. Colaborare: asistenta tehnica pentru intreaga retea.
Letea Bacau este o companie producatoare de h‚rtie pentru ziar. Este singurul producator de h‚rtie de acest tip din Rom‚nia si cel mai important din sud-estul Europei. Capacitatea de productie anuala este de circa 80.000 de tone. Colaborare: asistenta tehnica.
... CERAMICA Iasi, ROMGAZ Tg. Mures, SAINT GOBAIN Calarasi, PETROCART Piatra Neamt, APA CRAIOVA, C.E.T. Galati, PERGODUR Piatra Neamt, SANTIERUL NAVAL Braila, VRANCART Adjud, TEROM Iasi, ANTIBIOTICE Iasi, SOFERT Bacau, AZOMURESTg. Mures, COMBETON Iasi, RIFIL Piatra Neamt, VELPITAR Iasi, VONREP Tg. Jiu, PETROMIDIA Navodari, DACIA Pitesti, SALINA Tg. Ocna, C.E.T. Braila, KOBER Piatra Neamt, TEHNOSTEEL Iasi, SANTIERUL NAVAL Constanta, VA TECH WABAG Austria, URSUS Buzau ...
 
Vibrotest S.R.L. © 2010 • Termeni si conditii
 
 
Reprezentanta tehnica si comerciala a
FIXTURLASER
 
 
Va tinem la curent cu noutatile!
 
Cautare
 
Parteneri
SPM Instrument are peste 40 de ani de experienta in domeniul productiei de echipamente de masura si control pentru diagnosticarea utilajelor dinamice.

Fondata in anul 1997, are ca obiect de activitate comertul cu o gama diversificata de rulmenti, scule de montare-demontare rulmenti, accesorii, lubrefianti, curele si simeringuri.

Fondata in anul 1984, este unul dintre liderii mondiali in producerea de instrumente de verificare si efectuare de alinieri de axe si masuratori geometrice, utilizand tehnologie laser.