Romana
English

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
INCHIRIERE
INSTRUMENTE PORTABILE SI ONLINE

Acum VIBROTEST vine cu o oferta unica pe piata serviciilor in Romania: va oferim, la preturi mai mult decat convenabile, posibilitatea de a inchiria echipamente de masura, control si diagnosticare pentru utilaje dinamice. De asemenea, echipamente pentru lucrari corective cum ar fi alinieri de axe, echilibrari dinamice sau statice, pe pozitie a rotorilor, masuratori geometrice de liniaritati, coplaneitati etc.

De ce sa platiti "la bucata" o echilibrare a unui rotor pentru un ventilator sau o aliniere de axe pentru o pompa, cand ati putea efectua 3 sau 4, cu personalul propriu, la acelasi pret, sau chiar mai ieftin?
De ce sa depindeti de cineva atunci cand vine vorba de a va evalua nivelul de vibratie a unui utilaj dinamic sau de ce sa platiti suplimentar pentru vizita unei echipe externe la dvs. pentru a va confirma un dezechilibru dinamic?
Aveti dubii in ceea ce priveste stabilitatea in functionare a unui utilaj sau nu va puteti permite ca acesta sa cedeze cand aveti mai mare nevoie de el? Va punem la dispozitie si echipamente de monitorizare permanenta, in timp real, pe care le puteti utiliza atat timp cat considerati de cuviinta, dupa care sa le returnati...

Echipamentele sunt insotite de manuale si documentatie de utilizare, accesibile personalului de intretinere. In cazul in care aveti nelamuriri, va stam la dispozitie pentru instructaje de utilizare a echipamentelor sau pentru asistenta in vederea finalizarii cu succes a diverselor proceduri.

VIBROTEST este reprezentanta tehnica pentru Romania a producatorului SPM Instrument, unul dintre liderii de piata la nivel mondial. Acesta ofera o gama variata de produse, de la instrumente portabile de masura si control, la sisteme de monitorizare permanenta si un software complet de centralizare si evaluare a rezultatelor, CondmasterģNova.

Va prezentam in cele ce urmeaza instrumentele pe care le puteti inchiria si masuratorile pe care acestea le pot efectua. O lista completa de preturi este disponibila aici. Pentru orice alte nelamuriri va rugam sa ne contactati.

Machine Guard MG4-22   incepand de la   6€

Instrument destinat monitorizarii permanente a unui utilaj de importanta vitala pentru procesul de productie. Are relee integrate, controlate prin programarea unor praguri limita de declansare, utile spre exemplu pentru intreruperea tensiunii de alimentare a masinii la depasirea unor valori maxim admisibile a marimilor monitorizate.

In varianta disponibila pentru inchiriere acesta ofera:
- 2 canale pentru masuratori de vibratii;
- 2 canale pentru masuratori de impulsuri de soc pentru monitorizarea conditiilor de lubrifiere si uzura rulmenti.

Mai multe informatii despre acest intrument si functii puteti obtine aici.
 

Leonova™ Infinity   incepand de la   129€

Instrumentul reprezinta varful de gama al instrumentelor portabile, putand efectua toata paleta de masuratori implementata de SPM Instrument.

In varianta disponibila pentru inchiriere acesta ofera:
- masuratori de vibratii si evaluarea automata conform ISO2372;
- spectru FFT al semnalului de vibratie si evaluarea automata conform ISO10816;
- masuratori de impulsuri de soc pentru determinarea conditiilor de lubrifiere a lagarelor cu rulmenti si depistarea din timp a uzurii, tehnica LR/HR;
- spectru FFT al semnalului de impulsuri de soc pentru determinarea elementului, din rulment, generator de zgomot (inel interior/exterior, bila/rola, colivie);
- masuratori de turatie;
- masuratori de temperatura si alte semnale analogice;
- echilibrare dinamica si statica, pe pozitie, a rotorilor.

Mai multe informatii despre acest intrument si functii puteti obtine aici.

 

Damalini D525b   incepand de la   139€

Instrumentul este o trusa completa pentru masuratori geometrice, produs de catre Damalini AB.

In varianta disponibila pentru inchiriere acesta ofera 27 de programe si accesorii pentru urmatoarele tipuri de operatii:
- aliniere axe pentru masini orizontale sau verticale, cu sau fara compensare termica, pin tehnicile 9-12-3 sau EasyTurn;
- picior moale <pentru depistarea asezarii electromotorului pe toate cele 4 picioare>;
- tren de masini <pentru mai multe utilaje cuplate>;
- liniariaritate <exemplu: ghidaj la masini unelte>;
- coplaneitate <exemplu: masa la masini unelte>;
- directia axului papusii fixe la masini unelte si paralelismul acesteia cu ghidaj.

Mai multe informatii despre acest intrument puteti obtine aici, iar despre programele de masurare aici.

Analizor A30 Expert   incepand de la   39€

Instrument portabil pentru masuratori de vibratii si analiza FFT si EVAM, dar si masuratori de conditii de lubrifiere si uzura rulmenti prin tehnica LR/HR. Poate fi conectat cu PC pentru analiza masuratorilor in Condmaster Nova.

In varianta disponibila pentru inchiriere acesta ofera:
- masuratori de vibratii si evaluarea automata conform ISO10816;
- masuratori de impulsuri de soc pentru determinarea conditiilor de lubrifiere a lagarelor cu rulmenti si depistarea din timp a uzurii, tehnica LR/HR;
- masuratori de turatie;
- masuratori de temperatura si alte semnale analogice.

Mai multe informatii despre acest intrument puteti obtine aici.

 

BearingChecker   incepand de la   24€

Instrument portabil pentru masurarea rapida si usoara a starii rulmentilor. Masoara impulsuri de soc prin tehnica dBm/dBc si temperatura la suprafata prin traductorare incorporate. Acest instrument poate fi, de asemenea, utilizat ca stetoscop electronic, pentru depistarea zgomotelor anormale in functionarea utilajului.

Mai multe informatii despre acest intrument si functii puteti obtine aici.
 

VibChecker   incepand de la   24€

Instrument portabil compact pentru masuratori de vibratii in domeniul de frecvente 10-1000Hz. Rezultatele masuratorilor sunt evaluate imediat si automat, conform standardelor ISO.
De asemenea, afiseaza spectrul FFT al semnalului de vibratie.

Mai multe informatii despre acest intrument si functii puteti obtine aici.
 
Vibrotest S.R.L. © 2010 • Termeni si conditii
 
 
Reprezentanta tehnica si comerciala a
FIXTURLASER
 
 
Va tinem la curent cu noutatile!
 
Cautare
 
Parteneri
SPM Instrument are peste 40 de ani de experienta in domeniul productiei de echipamente de masura si control pentru diagnosticarea utilajelor dinamice.

Fondata in anul 1997, are ca obiect de activitate comertul cu o gama diversificata de rulmenti, scule de montare-demontare rulmenti, accesorii, lubrefianti, curele si simeringuri.

Fondata in anul 1984, este unul dintre liderii mondiali in producerea de instrumente de verificare si efectuare de alinieri de axe si masuratori geometrice, utilizand tehnologie laser.