Romana
English

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
CURSURI DE INSTRUIRE

Personalul VIBROTEST are 30 ani de experienta in domeniul mentenantei preventiv predictive si cursuri de specializare pe langa unele din cele mai cunoscute firme de profil din lume: BRUEL & KJAER Danemarca si SPM Instrument Suedia.

Avand in vedere ca VIBROTEST este reprezentanta tehnico-economica a SPM Instrument in Romania, specialistii nostri sunt autorizati sa efectueze toate instruirile la punerea in functiune a echipamentelor livrate. Aceste traininguri trateaza atat principiile teoretice cat si aspectele practice ale operarii instrumentelor de masura si control.

Pentru a veni in intampinarea necesitatilor si optiunilor clientilor nostrii, organizam cursuri de instruire, etapizate pe 3 stadii de pregatire. Tematica abordata este structurata astfel:

Bazele teoretice si practice ale mentenantei preventive acopera printre altele notiuni cum ar fi: Bazele teoriei vibratiilor; Conceptul de intretinere preventiva si predictiva; Marimi de vibratie masurate; Propagarea vibratiilor; Rezonanta; Masurarea vibratiilor; Alegerea corecta a parametrilor de masurare a vibratiilor.

Bazele teoretice si practice ale mentenantei predictive trateaza printre altele notiuni cum ar fi: Tehnica analizei in frecventa a vibratiilor; Tehnica diagnosticarii defectiunilor; Tehnici de separare si confirmare a diagnosticului; Echilibrarea dinamica pe pozitie a rotorilor.

Experimente in Laboratorul de vibratii: Masurarea, localizarea si diagnosticarea defectiunilor; Simularea celor mai frecvente defecte intalnite la utilaje dinamice; Corelatia cauza – efect si prezentarea algoritmilor matematici.

Bazele teoretice si practice ale masuratorilor geometrice:alinieri axe, paralelismul axelor, coplaneitate etc.

Fiecare etapa se incheie cu testari practice si teoretice.
Primele doua etape se desfasoara la sediul clientului, cu echipamentele si pe utilajele acestuia, iar etapa a treia se desfasoara la Iasi, in Laboratorul de vibratii.
O programa de instruire completa este disponibila la cerere.

Ne face placere sa mentionam ca printre cursantii nostril s-au numarat, pe langa alti clienti importanti, personalul de mentenanta din grupul CARPATCEMENT Heidelberg Romania si din grupul ARCELOR MITTAL.
 
Vibrotest S.R.L. © 2010 • Termeni si conditii
 
 
Reprezentanta tehnica si comerciala a
FIXTURLASER
 
 
Va tinem la curent cu noutatile!
 
Cautare
 
Parteneri
SPM Instrument are peste 40 de ani de experienta in domeniul productiei de echipamente de masura si control pentru diagnosticarea utilajelor dinamice.

Fondata in anul 1997, are ca obiect de activitate comertul cu o gama diversificata de rulmenti, scule de montare-demontare rulmenti, accesorii, lubrefianti, curele si simeringuri.

Fondata in anul 1984, este unul dintre liderii mondiali in producerea de instrumente de verificare si efectuare de alinieri de axe si masuratori geometrice, utilizand tehnologie laser.