Romana
English

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tutorial demonstrativ
Alinierea axelor utilizand Fixturlaser Go Pro

De-a lungul intregii proceduri, toate informatiile sunt permanent afisate pe ecranul LCD color de 4”. Animatiile 3-D si ilustratiile mari si intuitive contribuie, de asemenea, la usoara intelegere a procedurii, ghidand utilizatorul catre pasii urmatori. Este foarte usor sa se efectueze o aliniere, chiar fara o pregatire prealabila a operatorului.

Comunicatia intre unitatea centrala si unitatile laser se realizeaza prin Bluetooth.
Printarea rapoartelor de aliniere este foarte usoara si poate fi facuta pe orice computer, deoarece nu este necesar un software specializat pentru comunicarea cu Go Pro, acesta conectandu-se prin USB, la orice PC, fiind tratat ca un stick de memorie standard.

Film de prezentare comerciala a instrumentului:

 
Vibrotest S.R.L. © 2010 • Termeni si conditii
 
 
Reprezentanta tehnica si comerciala a
FIXTURLASER
 
 
Va tinem la curent cu noutatile!
 
Cautare
 
Parteneri
SPM Instrument are peste 40 de ani de experienta in domeniul productiei de echipamente de masura si control pentru diagnosticarea utilajelor dinamice.

Fondata in anul 1997, are ca obiect de activitate comertul cu o gama diversificata de rulmenti, scule de montare-demontare rulmenti, accesorii, lubrefianti, curele si simeringuri.

Fondata in anul 1984, este unul dintre liderii mondiali in producerea de instrumente de verificare si efectuare de alinieri de axe si masuratori geometrice, utilizand tehnologie laser.