Romana
English

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
INSTRUMENTE PORTABILE

SPM Instrument ofera o gama variata de produse, de la instrumente portabile de masura si control, la sisteme de monitorizare permanenta si un software complet de centralizare si evaluare a rezultatelor, CondmasterģNova.

Instrumentele portabile acopera o gama larga de masuratori:
- masuratori de vibratii, cu analiza FFT a semnalului si evaluarea automata a rezultatelor EVAM;
- masuratori de impulsuri de soc pentru determinarea conditiilor de lubrifiere a lagarelor cu rulmenti si depistarea din timp a uzurii;
- masuratori de turatie;
- masuratori de temperatura;
- masuratori de semnale analogice;
- determinarea frecventelor de rezonanta ale utilajului;
- calculul orbitei pentru lagare de alunecare;
- determinarea conditiei de picior moale;
- alinierea geometrica a axelor;
- echilibrare dinamica si statica, pe pozitie, a rotorilor.

Echipamentele SPM depisteaza defectele de functionare inca din faza incipienta a acestora, oferind astfel posibilitatea planificarii reparatiilor sau a lucrarilor de intretinere, ducand la minimizarea sau eliminarea intreruperilor procesului de productie.

Leonova™ Infinity

Instrumentul reprezinta varful de gama al instrumentelor portabile, putand efectua toata gama de masuratori implementata de SPM Instrument. Platforma software permite instalarea tehnicilor de masurare in functie de necesitatile si specificul activitatii utilizatorului.

BearingChecker

Instrument portabil pentru masurarea rapida si usoara a starii rulmentilor. Masoara impulsuri de soc si temperatura la suprafata prin traductorare incorporate. Acest instrument poate fi, de asemenea, utilizat ca stetoscop electronic, pentru depistarea zgomotelor anormale in functionarea utilajului.

VibChecker

Instrument portabil compact pentru masuratori de vibratii in domeniul de frecvente 10-1000Hz. Rezultatele masuratorilor sunt evaluate imediat si automat, conform standardelor ISO.
De asemenea, afiseaza spectrul FFT al semnalului de vibratie.

Analizor A30

Instrument portabil pentru masuratori de vibratii si analiza FFT si EVAM, dar si masuratori de conditii de lubrifiere si uzura rulmenti prin tehnica LR/HR. Poate fi conectat cu PC pentru analiza masuratorilor in Condmaster Nova.

Tester T30

Instrument portabil pentru masuratori de vibratii si analiza FFT si EVAM, dar si masuratori de uzura rulmenti prin tehnica dBm/dBc. Poate fi conectat cu PC pentru analiza masuratorilor in Condmaster Nova.
 
Vibrotest S.R.L. © 2010 • Termeni si conditii
 
 
Reprezentanta tehnica si comerciala a
FIXTURLASER
 
 
Va tinem la curent cu noutatile!
 
Cautare
 
Parteneri
SPM Instrument are peste 40 de ani de experienta in domeniul productiei de echipamente de masura si control pentru diagnosticarea utilajelor dinamice.

Fondata in anul 1997, are ca obiect de activitate comertul cu o gama diversificata de rulmenti, scule de montare-demontare rulmenti, accesorii, lubrefianti, curele si simeringuri.

Fondata in anul 1984, este unul dintre liderii mondiali in producerea de instrumente de verificare si efectuare de alinieri de axe si masuratori geometrice, utilizand tehnologie laser.